I dag tidlig pågrep politiet en mann i Aurskog. Mens 29-åringen satt i politibilen, ble trolig fristelsen for stor – i det han muligens trodde var et ubevoktet øyeblikk, rappet han en av politiets refleksvester og stakk den innenfor buksa.

Hvis han trodde det skulle gå greit, tok han feil.

Om politiet hadde øyne i nakken, vites ikke. Uansett ble han obersvert i gjerningsøyeblikket.

– Han blir anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til rb.no.

Kan ha stjålet mer
Mannen var riktignok allerede i trøbbel etter å ha blitt observert ved Riserveien i Aurskog, angivelig på en moped rundt noen parkerte biler som tilhørte ansatte i kommunen.

– Da vi kom til stedet, viste det seg at han kjørte en lett motorsykkel med en tenningslås som var brutt i stykker. Vi skal undersøke om denne er stjålet, opplyser Bjørn Jahr.

Det stopper ikke her. Nærmere undersøkelser viste nemlig at mannen også var i besittelse av flere brev som politiet tror kan være stjålet.

29-åringen skal ha vært sammen med en annen mann som forsvant før politiet kom til stedet.

La igjen spor
Et annet sted på Romerike har en annen med lange fingre vært på ferde i dag tidlig – også han gjorde det enkelt for politiet å avsløre tyveri.

Etter å ha brutt seg inn i flere boder i Sagdalsveien på Strømmen, tråkket mannen i 30-årene i olje – dermed var det bare for politiet å følge i mannens fotspor.

De endte foran døren til mannens bolig, og her fant politiet både mannen og tyvgodset.

Les flere saker hos Romerikes Blad her.