Frekke Kimberlys moter

Kimberly bruker skjørt som kjoler, og t-skjorter som hårpynt. Få inspirasjon til å velge en kreativ og annerledes klesstil her.

25.05.06 16:01

BILDESPESIAL: Kimberly Larsen - 10 siste motekjøp

(SIDE2): Hun kaster seg elegant ned på den sorte skinnsofaen, og flørter lekende med kameramannen.

- Jeg elsker klær. Klærne utspeiler hvem jeg er, og jeg er en veldig leken person, forteller Voice-TVs reporter Kimberly Larsen.

- Alt er lov
Ettbarnsmoren som snart skal feire sin 25- årsdag for kanskje tredje år på rad, har selv plukket ut den kule retrotapeten i Voice-studioet.

- Min regel er at alt er lov, og at alt matcher, sier hun.

Skifter stil med humøret
Kimberly elsker å kjøpe klær billig, og liker å skille seg ut.

- Jeg skifter stil like ofte som humøret forandrer seg. Det er gøy å finne nye kombinasjoner. For eksempel har jeg brukt skjørt som kjole, underskjørt som topp og t-skjorte i håret. Kjæresten min lurer på om ikke jeg kan bruke klærne til det de er laget til, ler Kimberly.

Les og se bilder av Kimberlys «10 siste motekjøp», og få inspirasjon til å bli en kreativ og leken moteentusiast.

1. Strømper fra Hennes & Mauritz
- Jeg kalles for strømpebuksedronningen, og har alle forskjellige farger og mønstre du kan tenke deg. Nå er jeg fornøyd med at det også er lov til å bruke strømper i pumps. For meg er det en kombinasjon mellom det å være trendy og det at strømpene faktisk varmer føttene mine.

2. Røde sko med kilehæl fra Din Sko
- Jeg elsker når ting er på salg. Disse skoene koster kun 150 kroner i en kampanje på Din Sko. Det er nesten litt rart at jeg ikke har sett flere med disse. Plakatene lyser jo mot deg så fort du setter føttene innenfor Din Sko. Jeg elsker også klær med farger. Akkurat nå har jeg litt lite klær i rødt, og derfor var valget enkelt.

3. Shorts fra Berscha i Italia
- Alt som glitrer er gull for meg, derfor falt jeg også for denne shortsen. Allerede i fjor vinter gikk jeg mye med shortser, og har bare ventet på at trenden skulle komme tilbake.

4. Buksedrakt fra Fretex
- Jeg bare elsker denne mintgrønne herligheten. Her er det shorts, bukseseler og belte i ett og samme plagg. Jeg handler mye på Fretex, men så er jeg flink til å gi mye klær til Fretex også.

5. Sølvsko fra loppemarked
- De fleste som jobber på loppemarked vet hva de kan ta penger for, men her var jeg heldig. Jeg elsker den mannen som tok kun 10 kroner for disse sølvskoene på Smestad skole. Sølv er det nye gull, mener Kimberly.

6. Skjørt fra Dominikanske Republikk
Kimberly innrømmer at dette ikke er blant hennes ti siste motekjøp, men hun ville likevel ha det med i saken.

- Jeg liker å finne frem gamle plagg, og bruke de på en ny måte. Dette skjørtet bruker jeg nå som en tubekjole, forteller Kimberly.

7. Sko fra Golders Green i London
- Lenge leve billigbutikker. Disse skoene kjøpte jeg på en 20-kroners butikk i London. Jeg falt for både fargen og hælen. Sko er noe man aldri får nok av.

8. Tredelt dress fra Top Shop
- Jeg elsker det blomstrete foret på innsiden av jakken, og de trekvart lange armene. I vinter har jeg ofte brukt vester. Jeg elsker alt du kan ha på utsiden av plagg, uten at det blir for mye.

9. Rød skjorte fra Nana Cimicie
- Jeg elsker denne butikken. Alle blusene og skjortene er litt annnerldes, også koster de ikke skjorta, ler Kimberly.

10. Jakke fra Adidas
- Denne jakken fant jeg i en liten skatebutikk, etter at vi gikk oss vill under en shoppingtur i Spania. Jeg elsker knappene på den asiainspirerte jakken. Rødt og sort passer også til alt.

Les flere «10 siste motekjøp» her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.