RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremgang for ContextVision

Sist oppdatert:
Bildebehandlingsselskapet ContextVision øker omsetning og noterer seg plussresultat for første kvartal
ContextVision kunne rapportere om en omsetning på 10,2 millioner svenske kroner for første kvartal i år, mot 5,7 millioner svenske kroner samme kvartal året før. Men dette inkluderer en engangsutbetaling på 2 millioner svenske kroner som kommer etter en bestridt kontrakt.

I en børsmelding skriver selskapet at de ikke mener dette er nok kompensasjon etter brudd på kontrakt fra en kunde, og har avsatt et like stort beløp for å inndrive mer utestående fra den tidligere kunden.

Selskapet fikk et driftsoverskudd på 300.000 svenske kroner i kvartalet mot et tap samme kvartal i fjor på 2,9 millioner kroner. Da kvartalet var slutt satt selskapet igjen med en kontantbeholdning på 22,7 millioner svenske kroner, fra 20,7 millioner svenske kroner ved utgangen av 2004.

Selskapet skriver videre i resultatpresentasjonen at de er komfortable med situasjonen og vil øke sin guiding. Nå forventer selskapet en topplinjevekst på 40 prosent i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere