Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremhev magen

STRAM SILHUETT: Gjør som Jane Krakowski, Heidi Klum og Ali Larter. Gå for plagg som fremhever magen - ikke plagg som skjuler den.
STRAM SILHUETT: Gjør som Jane Krakowski, Heidi Klum og Ali Larter. Gå for plagg som fremhever magen - ikke plagg som skjuler den. Foto: Getty Images
- Unngå for vide klær under svangerskapet, sier mammaklær-designer

(SIDE2): Når du er gravid, går kroppen gjennom en drastisk forandring. Det kan være vanskelig å vite hva man skal ha på seg, ettersom den nye kroppsfasongen er svært uvant.

Uønsket effekt
Gründer og designer av Look at Mum, Britt Karin Skotnes, har mange gode råd.

- Jeg vil generelt anbefale gravide å bruke klær som fremhever magen, fremfor klær som er veldig omfangsrike fordi dette ofte gjør at vedkommende ser tykk ut – og ikke gravid, sier hun.

- Jeg vil også anbefale gravide mot å styre unna for eksempel tunikaer som er vid hele veien.

Fremhev magen
I steden for å gjemme bort magen, skal man fremheve den.

- Om man ikke ønsker så tettsittende klær så er det et fint alternativ er å bruke kjoler eller tunikaer som er tettsittende rett under byster for deretter å skrå ut. Punktet under bysten er i hovedsak det smaleste punktet på kroppen og det gir derfor en fin silhuett å fremheve dette partiet, sier Skotnes.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Riktig bukse
- Det er viktig at du finner en bukse som sitter bra, og at de er behagelige og kan brukes gjennom hele svangerskapet, sier Anne-Mari Karlsen fra Den Kule Mage.

Det er mange som tar på seg sine gravide jeans i tiden etter også, i tiden før de kommer inn i sine egene bukser. Derfor kan det være lurt å investere i en bukse av god kvalitet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!