Fremskrittspartiet vil hjelpe flest mulig

A. Stenberg og D. Myhre:

Vi trenger fortsatt en streng innvandringspolitikk, mener Adrian Smith Stenberg og Dag Myhre.

Vi trenger fortsatt en streng innvandringspolitikk, mener Adrian Smith Stenberg og Dag Myhre. Foto: Privat

Fremskrittspartiet fikk gjennomslag for å føre en streng innvandringspolitikk de neste årene, selv om innvandringsliberale Venstre kom inn i regjering.

Av: Dag Myhre, studieansvarlig Oslo FrP og Adrian Smith Stenberg, medlemsansvarlig Oslo FrP

Om de kommende generasjoner skal få nyte godt av den norske velferdsstaten er Norge avhengig av en streng innvandringspolitikk.

Det er helt avgjørende for vår økonomiske og kulturelle bærekraft at innvandrere integreres inn i det norske samfunnet. De som kommer via familieinnvandring må kunne forsørge seg selv og DNA-testes for sitt slektskap.

Det er på tide at de andre partiene begynner å ta utfordringene knyttet til høy innvandring på alvor.

Den rødgrønne regjeringen sin innvandringspolitikk kostet Norge over 210 milliarder kroner. Norge har ikke råd til å opprettholde en høy ikke-vestlig innvandring om vi skal ha den samme trygge og gode velferdsstaten også de neste tiårene. I tillegg mener Arbeiderpartiet at asylsøkere kan vandre fritt i landet, som kan føre til at de ender opp med å arbeide svart.

Fremskrittspartiet har derfor stilt krav om at de som kommer til Norge og som får opphold, integreres og med tiden klarer å forsørge seg selv. Om man gir ut et signal om å slippe inn 10 000 flyktninger, som det Arbeiderpartiet gjorde i 2015, er det naturlig at mange søker seg til Norge. Det endte med over 30.000 flyktninger etter Arbeiderpartiets invitasjon. I tillegg burde asylsøkere være på lukkede mottak, for både deres egen og andres sikkerhet.

I motsetning til venstresiden er målet til Fremskrittspartiet å hjelpe flest mulig mennesker, ikke bringe flest mulig mennesker til Norge. Fremskrittspartiet ønsker at flyktninger og migranter som blir reddet i Middelhavet skal transporteres tilbake til landene de reiste fra.

De neste 3 årene skal Norge ha en streng og ansvarlig innvandringspolitikk. Vi vil sende kriminelle innvandrere hjem, stille strengere krav og integrere de som er her. Samtidig vil vi hjelpe flere, og Fremskrittspartiet øker hjelpen i nærområdene, der nettopp hjelpen betyr mest for folk flest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag