RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremstilles for fengsling

Foto: Politiet (Politiet)
De to mennene som er siktet for å ha løsnet skudd mot en politibil blir fremstilt for varetektsfengsling onsdag.

Oslo (ANB): De to mennene i 20-årene fra Eiker blir framstilt for varetektsfengsling i Eiker, Modum og Sigdal tingrett onsdag.

De 10 andre som Buskerud-politiet pågrep i en stor aksjon etter at det ble løsnet skudd mot politiet, er avhørt og løselatt.

Det var natt til søndag at en politipatrulje fra Nedre Eiker skulle stanse en bil i en rutinekontroll, fordi bilen manglet registreringsnummer ved Solbergmoen. Da løsnet personer i bilen skudd mot politibilen.

Politiet opplyser at det ble avfyrt tre til fem skudd fra bilens førerside. Politiet la seg etter bilen, og ytterligere to til tre skudd ble løsnet mot politibilen.

Mandag morgen ble to personer, som politiet mener satt i bilen det ble løsnet skudd fra, pågrepet. Disse to, som er norske statsborgere, skal være direkte involvert i hendelsen.

En er i begynnelsen av 20-årene og en er i slutten av 20-årene. De er siktet for vold mot offentlig tjenestemann, men siktelsen kan bli utvidet, opplyser politiet. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere