RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremtidens sportsspill på vei

Sist oppdatert:
Verdens største spillfirma, Electronic Arts, snakker om spillene til den neste generasjonen av konsoller. Sjekk listen her!

Nylig skrev TV 2 Nettavisen om ryktene rundt det neste «Need for Speed»-spillet til Xbox 2, som angivelig skulle hete «Need for Speed: Most Wanted». Ryktene har nettopp blitt mer håndfaste.

På en spillkonferanse i Zoetermeer i Nederland bekrefter Electronic Arts tittelen, sammen med tolv andre spill. Det er den nederlandske nettsiden Xboxworld.nl som rapporterer fra konferansen.

Spillene som nevnes lanseres til Xbox 2, men ikke eksklusivt. Både nye og gamle konsoller fra Microsoft, Sony og Nintendo kan forberede seg på titlene.

Criterion holder på med «Burnout 4» og «Black ». Digital Illusions' første forsøk i «Battlefield»-serien, «Battlefield: Modern Combat», er også på vei. Spillet er dessuten det første i serien som har en enspillerkomponent.

På sportssiden er også fotballspillene «FIFA 2006» og «FIFA Street 2», samt golfspillet «Tiger Woods PGA Tour 2006 » og snowboardspillet «SSX 4» på vei.

EA bekrefter videre tre store titler basert på kjente filmsuksesser. «Harry Potter og Ildbegeret», «Gudfaderen» og det hittil uannonserte James Bond-spillet «From Russia With Love» kommer alle til den neste generasjonen spillkonsoller.

Avsløringene stopper imidlertid ikke der. Et hemmelig samarbeid med Marvel ble annonsert, selv om prosjektet foreløpig er uten detaljer. Også «Sims»-avleggeren «The Urbz 2» vil være klar mot slutten av 2005, begynnelsen av 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere