*Nettavisen* Nyheter.

Fridde han på hytta?

ROMANTISK MIDDAG: William tok med Kate på en romantisk utflukt ved elven Dee i Skottland før han reiser på RAF-trening senere denne uken. Foto: (Getty Images)

Bryllupsryktene flyr i taket i britisk presse etter at prins William tok med sin Kate på en rustikk hytte.

05.01.09 10:57

(SIDE2): Det er i området Balmoral Estate i Skottland at prinsen inviterte Kate Middleton (26) til en romantisk middag i en gammel trehytte til skogs.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Frir han?
Ifølge britiske Daily Mail disket prins William (26) opp med hvit duk, levende lys og sølvbestikk da middagen skulle serveres i den rustikke hytta som til vanlig brukes av fiskere i området ved den pittoreske elven Dee.

Den lille ferieturen har gjort sitt til at bryllupsryktene igjen har blusset opp i Storbritannia og pressen håper på en forlovelse for turtelduene som har vært sammen i seks år.

Den lille fiskehytta skal ha vært den tidligere dronningmorens favorittsted der hun reiste når hun ville ta det helt med ro. Ifølge kilder til den britiske avisen skal dronning Elizabeth II (82) ha uttrykt glede over at William tar i bruk tradisjonene og nyter fridager der. Foruten å bo på den lille trehytta som har Kate og William kost seg på Balmoral Castle - på slottet dronningen eier i Skottland.

Les også:Kate og Will tok en kunstpause

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Skjegget må bort
I og med at William senere denne uken starter sin helikoptertrening med RAF var det kanskje på sin plass at Kate får litt romantikk før han drar.

26-åringen anla rett før jul skikkelig skjegg - noe som selvsagt skapte overskrifter. Men det er bare «ferieskjegg», han må barbere seg når han nå igjen skal ut i militæret.

Men frierrykter til tross - det britiske kongehuset benekter at det er noe bryllup på trappene for sommeren 2009. William skal jo også i gang med hele sju års trening med flyvåpenet RAF.

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag