RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fridde på IKEA

Sist oppdatert:
Dan Simen Bergsagel syntes shoppingen på IKEA var for kjedelig.

(SIDE 2): Torsdag kveld fikk kunder og ansatte en annerledes handleopplevelse på IKEA Furuset. Midt mellom rammemadrasser, hyller og badematter fridde Dan Simen Bergsagel (25) til kjæresten Marte Kverland (25).

- Jeg fikk ja med en gang, forteller den utradisjonelle frieren til Side 2.

SE BILDER FRA FRIERIET UNDER.

Fortell om ditt frieri

Overnattet på IKEA
Det var i forbindelse med at IKEA denne uken laget herberge og åpner soveromsavdelingen i varehuset for trøtte kunder at det spesielle frieriet skjedde.

- Vi hadde sjekket inn på noe de kalte «brudesuiten». Men jeg tror ikke Marte skjønte noe før det plutselig dukket opp fiolinister og jeg gikk ned på kne, forteller Bergsagel.

Lei av å vente på at kjæresten skal fri?: Fri til ham!

Ideen til det mer spesielle frieriet fikk han da fikk høre om brudesuiten, og sendte en søknad om å få overnatte på herberget. I en pressemelding forteller IKEA at det var over 500 som hadde søkt om å få sove i brudesuiten, men at Bergagel skilte seg ut med frierplanene.

Utradisjonelt
Nå venter ny leilighet og forhåpentligvis jobber for det nyutdannede paret, som ennå ikke har snakket med foreldrene om det mer spesielle frieriet.

- Jeg tror de har skjønt at det ville skje før eller senere, men at det skulle skje på den måten det gjorde er vel noe spesielt. Jeg tror ikke det er så vanlig at folk forlover seg på IKEA, sier Bergsagel.

Kommunikasjonsrådgiver for IKEA, Christen Røhnebæk, bekrefter ovenfor Side 2 at frieriet er uvanlig, men at IKEA-forlovelser faktisk har skjedd tidligere.

- Vi er litt stolte over at folk velger å forlove seg her, sier Røhnebæk.

Nyforlovede Bergsagel innrømmer at hans syn på varehuset fra før av har vært som en plass hvor han ble dratt med av kjæresten, og sier det var fin å få bruke varehuset til noe mer «fornuftig».

- Forholdet til IKEA blir nok ikke det samme etter dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere