RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fridde på Madcon-konsert

FRIDDE PÅ SCENEN: Yusuf Wolde Mariam overværer frieriet fra Jan Thomas Bratteng til kjæreste Rakel. Hun sa ja.
FRIDDE PÅ SCENEN: Yusuf Wolde Mariam overværer frieriet fra Jan Thomas Bratteng til kjæreste Rakel. Hun sa ja. Foto: Andreas Berge (Østlandsposten)
Sist oppdatert:
Gårsdagen var full av frierier - et av dem ble foretatt sammen med Madcon.

(SIDE2): Det var på scenen under en konsert på utestedet Sliperiet i Larvik at Madcon-gutta fikk en forespørsel fra en ivrig frier - kunne han få lov til å fri til kjæresten på scenen?

Sa ja
Madcon falt selvsagt for ideen og på selveste Valentindagen ble det både konsert og et rungende «ja» fra en svært overrasket Rakel Birgitte Jenssen (18), skriver Østlandspostens nettutgave.

Det var 23 år gamle Jan Thomas Bratteng som ønsket å gjøre frieriet til noe helt spesielt for sin kjære. Han var rimelig sikker på at hans intetanende kjæreste kom til å si ja.

- Vi har vært sammen et års tid, og jeg hadde lyst til å finne på noe spesielt når jeg skulle fri til henne. Og en dag vi aldri kommer til å glemme ble det, sier han til avisen.

Se flere bilder fra frieriet på Østlandposten.no.

Mange fridde
14. februar, altså lørdag denne helgen, var «alle hjerters dag» som det heter på norsk. Dagen er oppkalt etter presten Valentine som skal ha helbredet en blind pike. I folketradisjonen var dette en fest for våren og fruktbarheten, og for unge elskende. Tradisjonelt feiret særlig i engelsktalende land og har blitt en viktig dag også her hjemme. Det er også en stor dag for handelsnæringen som har fått menn og kvinner til å kjøpe blomster, sjokolade og smågaver til hverandre.

Å fri på denne dagen har også blitt langt mer populært - VG kjørte i går en helside med over 20 frierier der de som fridde bare trengte å kjøpe avisen og vise fram for å få et mulig ja. I søndagens VG skriver de at samtlige ble svar var positive.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere