RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fridde på nettauksjon

Natalie Thiem fikk sitt livs overraskelse da hun kikket på smykker på nettauksjonen eBay. Hennes kjæreste hadde lagt ut en ring for salg, med betingelse om at Natalie måtte gifte seg med ham.

Den 29 år gamle musikeren Shane Bushman visste godt at kjæresten brukte søndagsmorgener til å surfe på nettstedet eBay. Hennes store svakhet var juveler og smykker i høy prisklasse. Derfor la han inn en annonse for en ring til drøyt 561.000 kroner på nettstedet, i håp om at kjæresten skulle finne den.

Måtte se
Og den smykkeelskende kvinnen lot ikke muligheten gå fra seg. Den hjerteformede diamantringen ble for fristende for kvinnen, som satt sammen med sin kjæreste da hun surfet på nettet forrige søndag.

- Jeg sa til Shane at jeg bare måtte se hvordan en ring til 561.000 kroner så ut, forteller den 24 år gamle Natalie Thiem til Associated Press.

Fikk ringen
I salgsbetingelsene for ringen skrev Shane: ”Vær klar over at denne auksjonen ikke bare omfatter ringen. Det inkluderer også evig kjærlighet til selgeren i form av ekteskap. Ringen er skapt for en prinsesse. Så prinsesse Natalie, vil du gifte deg med meg?”.

Den unge kvinnen nølte ikke et øyeblikk med å si ja.

- Så snart jeg sa ja satte han ringen på fingeren min, sier Thiem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere