RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fridde til kjæresten i naziuniform

(Youtube)
Sist oppdatert:
For syv år siden kalte han sønnen for Adolf Hitler Campbell.

Det sies at grensen mellom hat og kjærlighet er tynn. De to følelsene møttes i går da nazisten Heath Campbell gikk ned på kne og fridde til sin utkårede Bethanie White i full nazi-uniform på åpen gate.

Ifølge New York Post samlet det seg en del mennesker rundt det nyforlovede paret.

Enkelte reagerte med avsky over naziuniformene og hakekors-tatoveringene, mens andre var nysgjerrige. Opptrinnet ble også filmet og lagt ut på Youtube.

Se video nederst i saken.

Mistet foreldreretten
Heath og fraseparerte Deborah mistet foreldreretten til et av barna etter meldinger om mishandling. De gikk derfor til retten for å prøve vedtaket.

Selv hevder paret at de aldri har utsatt barna for noe sånt, og at de blir feilaktig mistenkeliggjort på grunn av barneflokken som alle har fått naziinspirerte navn.

- Jeg har aldri mishandlet mine barn - jeg har bare gitt dem navn. I bunn og grunn sier de at jeg ikke har noen grunnlovsbestemt rett til å kjempe for mine barn, på grunn av min overbevisning og at jeg er nazist, sa den uniformskledde 40-åringen, til NBC10.com, utenfor rettsbygningen.

Problemer med bursdagskake
I tillegg til Adolf Hitler (7) har han smårollingene JoceLynn Aryan Nation (6) og Honzlynn Hinler (5) og Heinrich Hons (2).

Ekteparet ble verdensberømte i 2008 da historien om et lokalt supermarked som nektet å skrive «Adolf Hitler Campbell» på sønnens bursdagskake, fant veien til massemediene.

Heath og kona Deborah mente seg utsatt for diskriminering.

Til slutt fikk de at annet supermarked til å imøtekomme den merkelige kakebestillingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere