*Nettavisen* Nyheter.

Frigir navnet på mannen som ble drept i Nittedal

DRAP: Politiet har siktet en mann for drap etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en bil på Rotnes i Nittedal. En mann er pågrepet i saken.

DRAP: En mann i 40-årene er siktet for drap etter at en mann i 30-årene ble funnet død torsdag 28. mai.  Foto: Ole Berg-rusten (NTB scanpix)

Politiet frigir i samråd med familien navnet på den avdøde mannen i 30-årene.

02.06.20 19:11

Det var 34 år gamle Kristian Løvlie fra Rotnes som ble funnet drept torsdag 28. mai. Han etterlater seg samboer og tre barn.

Via familiens bistandsadvokat Odd Grøn, som ble oppnevnt i dag, har familien gitt tillatelse til å gå ut med navnet. Det var Varingen som først offentliggjorde navnet. Han sier til avisen at de etterlatte foreløpig ikke ønsker å uttale seg om saken.

Les også: Siktede i Nittedal-drapet leide bolig av avdøde

En mann i 40-årene er siktet for drapet.

Løvlie var involvert i en familiebedrift som eier boligen som siktede leier. Han ble også funnet død i siktedes bil. Politiet ønsker ennå ikke å si noe om motivet for drapet, eller si noe mer om etterforskningen.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at dødsårsaken var stikkskader. Politiet ønsker ikke å gå ut med om de har kontroll på et eventuelt drapsvåpen eller ikke.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag