RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frihet i en liten eske?

Sist oppdatert:
Lettvinte løsninger i pilleform er en økende trend, og nå er det bakrusen som skal til pers.

(SIDE2): Lenge har det vist seg nærmest umulig å motvirke dette finurlige og høyst plagsomme fenomenet fyllesyke. Det nye produktet Zeo lover nå imidlertid bot, bedring og oppegående søndager.

Planla ekstra fuktig bytur
Produktet består av zeolitt, kalsium og vitamin B-12, og skal visstnok filtrere alkoholens giftstoffer svært effektivt. Vanligvis tar man nok slike småutopiske løfter med en god klype salt, men for en gangs skyld lot jeg tvilen komme produktet til gode og skrapte sammen et testpanel.

Noe fandenivoldsk planla vi en ekstra fuktig bytur i dette henseende, småkjekk og overbevist om at den påfølgende morgendagen ventet like uhyggelig som vanlig.

«Det var det vi visste» skulle med velvitenhet, men også litt misnøye responderes tilbake til produsentene dagen etter. Underforstått om formen tillot en slik kraftanstrengelse selvsagt.

Glemte doseringen
Anbefalt bruk var å ta tre piller sammen med første alkoholenhet, og deretter følge opp med ytterligere tre piller ved drink 3. Dosen avhenger litt av hvor mye man tenker å drikke, og ettersom pillene inneholder kun naturlige stoffer påstås det ingen bivirkninger annet enn positive virkninger for kroppen.

Første testrunde ble stemplet som mislykket. Dette fordi et par småglemske testdeltakere glemte å ta dosering nummer to. Ikke så rart egentlig, man er verken vant med eller særlig higen etter å offentlig fremstå som en som blander lumske piller og alkohol.

Positive virkninger
En runde to ble derfor nødvendig. Denne gangen så vi til at alt gikk riktig for seg. Overrasket, men ikke helt overbevist våknet samtlige i testpanelet dagen etter til utestående hodepine og andre onder. Kunne det være pillene? For å følge opp og bli litt mer sikker i vår sak, skulle pillene til pers også helgen etter.

Positive virkninger gjentok seg. Litt slapp i formen dagen derpå, men både mage og hode oppførte seg som folk til vår store glede. Om man er en tviler kan nok dette forsvares gjennom tilfeldigheter og andre årsaker, men testpanelet er enig om å gi produktet noen sjanser til.

Ifølge Zeo’s nettsider, er det stoffet Zeolitt som høster mye av æren for de positive virkningene pillene har på kroppen. Denne typen Zeolitt er et negativt ladet mineral som er sjelden i naturen, og er i tillegg formet på en spesiell måte. Dette fører visstnok til at den tiltrekker seg giftstoffer som en magnet og filtrerer dem vekk. Pillene blir her også anbefalt av en lege. Ettersom produktet er relativt nytt finnes det imidlertid foreløpig få utsalgssteder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere