Gå til sidens hovedinnhold

Frimerke med kanel

17.november var frimerkets dag, og norske frimerker feiret 150 år. Stovner postkontor benyttet anledningen til å lansere flere typer frimerker.

Stovner:Frimerkets dag ble feiret med både kanelboller og nye frimerker på Postkontoret på Stovner. Norske frimerker feiret 150 år, og frimerkene stod i sentrum for både lansering og salg på Stovner. "150 år" i store tykke bokstaver var stemplet på frimerkene denne dagen. Konvolutter med nye frimerker og motivstempel var det også flere som frydet seg over.
- Vi har hatt et fantastisk salg. Vi hadde 50 eksemplarer av konvolutter, og de er alle utsolgt, sier Per Arne Bjerkli, kundebehandler og frimerkespesialist på Stovner Postkontor.
Ikke nok med det, dagen etter feiringen var det mer lansering i vente. Frimerker med stempel av kongehuset og kongefamilien var meget populære denne dagen.
- Denne typen frimerker er samleobjekt, så det har vært mange samlere her i dag, sier Bjerkli og legger til:
- Dessuten er det veldig attraktivt med kongefamilien og frimerker. Ikke bare i Oslo, men i hele Norge.
Den tredje dagen kunne besøkende bruke luktesansen sin, da det luktet kanel av frimerkene.
- Frimerker med kanellukt tror jeg gjør susen. De gjør at det lukter kanel hjemme og av postbudet, sier han og legger til at frimerkene er valørløse, som betyr at de ikke er påført verdi.
- Dette må være en stor fordel. Man kan bruke disse frimerkene i ubegrenset tid, slår han fast.

Populært

Bjerke påpeker at omsetningen har vært stor og frimerkene populære.
- Tidligere år har vi ikke truffet spikeren, men i år har det vært voldsom stor etterspørsel allerede før vi begynte å selge frimerkene.
- Det er nesten slik at folk "forlanger" å få pene frimerker til jul, avslutter han.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant