*Nettavisen* Nyheter.

Friskt og fruktig til krabbe

Foto: Sara Johannessen (NTB Scanpix)

Prøv denne sherryen til høstens herligste skalldyr.

31.08.12 17:20

(SIDE2): Krabber er i høysesong for øyeblikket, og hva er vel bedre enn en skikkelig krabbefest?

Side2 har testet ut et hett tips til krabbemiddagen - nemlig den tørre sherryen Manzanilla.

Fernando de Castilla Manzanilla, Spania
(#57600, kr 159,90 - bestillingsutvalg) Poeng: 88

Det er en ganske kraftig sherry, og litt på siden av de aller fleste kanskje velger til skalldyr. I det utvalgte testpanelet falt manzanillaen i smak på direkten - dens fylde og gode friskhet passer godt til krabbene eller østers for den del.

Avslutningen er mineralpreget og tørr, som jo er helt perfekt til skalldyr. Dessertvinen lages i området Cádiz vest i Spania.

Sherryen er laget på 100% Palomino og servers kald til skalldyr tapas.

Side2 testet den til krabbesandwich servert over en kraftig majones- og rømmemiks - se oppskrift på klikk.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag