Gå til sidens hovedinnhold

Frisørsalongen vil bevare Kafekroken

Bygget der frisørsalongen Hårstua holder til kommer ikke til å rives. Likevel er ansatte redd for konsekvensene dersom Kafékroken forsvinner.

Haugenstua: Dorota Gorski og Elin Dahl jobber sammen på Hårstua. De er i utgangspunktet positive til utbedringen av Haugenstua.
Det er på tide at det gjøres noe på Haugenstua. Men det kan være problematisk å ikke få vite hva som kommer til å skje her, ser Gorski.

Koselig miljø

Hårstua har eksistert i litt over ett år. Frisør Elin Dahl er innehaver av den koslige frisørsalongen. Dorota Gorski driver med fotpleie i samme lokale.
Her kan man bli fin fra topp til tå. Det er som regel folk fra nabolaget som er kundegrunnlaget hos oss, sier Gorski.
Hun mener at planene om ombygging av Haugenstua er viktige.
Det har vært både innbrudd og hærverk her. Vi fikk glasset knust for ikke så lenge siden, og postkontoret ble ranet. Derfor ser vi positivt på en utbedring av området.
Det som bekymrer henne er at Kafékroken kan være i ferd med å forsvinne.
Det er et sted med koselig og godt miljø. Mange av brukere av Kafékroken er også våre kunder. Jeg er redd for at livet på Haugenstua senter blir borte dersom kaféen forsvinner, påpeker Gorski.

Savner informasjon

Både Dahl og Gorski savner informasjon fra Obos og bydelen.
Det ville vært godt å få vite hva som kommer til å skjer her. Vi får ingen info fra noen steder og det er vanskelig å ha det slikt, sier Dahl.
Også ansatte ved Hårstua ser seg nødt til å jakte på informasjonen selv.
Vi er rett og slett nødt til å fiske etter informasjon selv. Verken borettslaget eller bydelen kan si noe konkret om planene, sier Dahl.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter