RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fristen forlenges for PGS-tegning

Sist oppdatert:
Petroleum Geo-Services og ABG Sundal Collier rydder nå opp i forvirring rundt eventuelle aksjer kjøpt i sluttauksjonen på Oslo Børs, og utvider tegningsfristen
Det har i dag vært full forvirring på Oslo Børs rundt hva som vil skje med PGS-aksjen i sluttauksjonen som går i perioden 16 til 16:10.

Les: Fortsatt full forvirring rundt PGS-aksjene

En time før børslutt på Oslo Børs har PGS og tilrettelegger ABG Sundal Collier tatt konsekvensen av problemstilling, og utvider fristen for å bestille og tegne seg for nye aksjer i annenhåndsslaget fra klokken 16 til 16:30.

Meldingen kommer etter at det har vært flere samtaler mellom Oslo Børs, PGS og ABG Sundal Collier i løpet av dagen. Ifølge pressetalsmann Tor Arne Olsen har Børsen påpekt problemet overfor selskapet i samtalene.

Olsen opplyser at børsen ikke har kunnet gjøre noe direkte med situasjonen, siden det er opp til selskapet å ta affære i forhold til en slik situasjon.

- Vi kan gjøre annet enn å påpeke og oppfordre, sier Olsen til iMarkedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere