RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frister dette?

Dubrovnik beskrives som Adriaterhavets perle.
Dubrovnik beskrives som Adriaterhavets perle. (Reiser & ferie)
Sist oppdatert:
Her er noen tilbud du ikke burde si nei til.

Følg oss på FACEBOOK

HTML EMBED

Italia - Vakre Venezia

Ingen byer kan konkurrere med Venezia når det gjelder romantisk omgivelser for en vårlig kjærlighetsweekend. Kanalene, det spesielle lyset, den gode maten og de flotte palassene er med på å skape en unik stemning i en by proppfull av vakre bygninger, nydelige restauranter og de verdenskjente, romantiske gondolene.
NÅR 25. – 28. mars
HVEM Expedia
PRIS 4466 kr med flyreise og tre netter i dobbeltrom (superiorrom) på femstjerners Hotel Centurion Palace. Frokostbuffet er inkludert.
HUSK Les Josif Brodskijs nydelige bok «Vannmerke» fra 1993 før du drar.

FANTASTISKE REISER 2011

Norge - Clapton til Frognerbadet

Frognerbadet og Norwegian Wood får storfint besøk når gitarlegenden Eric Clapton opptrer under den kjente rockefestivalen. Dette er for mange grunn god nok for å komme til Oslo, men en hovedstad i vakker vårskrud er heller ikke å forakte. Alpha Reiser selger hotellpakker med Clapton-billetter.
NÅR 9. – 10. juni
HVEM Alpha Reiser
PRIS 2199 kr per person for konsertbillett samt en natt i dobbeltrom på Hotel Bristol inkl. frokost.
HUSK Clapton har med seg verdenskjente Steve Gadd på trommer og Chris Stainton på keyboards.

6 TIMER I OSLO

Romania - Øst-Europas Paris

Bucuresti er kanskje den minst kjente av de østeuropeiske storbyene, men byen med sine 2,2 millioner innbyggere syder av liv langs de imponerende bulevardene og alleene. I tillegg har Bucuresti en flott triumfbue, som kan bestiges, og som sammen med de mange spennende utestedene gir sterke assosiasjoner til den franske hovedstaden.
NÅR 6. – 9. mai
HVEM Kalinkatours
PRIS 4140 kr per person for flyreise med CSA og tre netter i delt dobbeltrom på trestjerners Hotel Minerva inkludert frokost.
HUSK Parlamentspalasset (tidligere Folkepalasset) er en av verdens største bygninger og ble bygd under tiden til den tidligere diktatoren Nicolae Ceausescu.

EN KUR FOR ALT- guide til Europas tradisjonelle kurbadbyer

Peru/Ecuador - Gylne Peru med Galapagosøyene

Hvem har ikke drømt om å besøke underverket Machu Picchu, eller vandre blant de menneskekjære iguanene, sjøløvene og de mange fugleartene på Galapagosøyene. I regi av Jambo Tours kan du i sommer oppleve en unik reise til to av Sør-Amerikas mest eventyrlige land, med det ovennevnte og mye mer på programmet.
NÅR 27. juni – 14. juli
HVEM Jambo Tours
PRIS Ca. 49 500 kr per person ved overnatting i delt dobbeltrom. Flyreise tur- retur, flere måltider, inngangspenger og skatter ifølge programmet.
HUSK Machu Picchu ligger på hele 2200 moh.

10 TRENDER FOR 2011

Spania - Solfylte Gran Canaria

Mars er en fin måned på sørkysten av Gran Canaria, med behagelig temperaturer på rundt 20–25 grader i skyggen og stor sjanse for sol hver dag. Gloria Palace ligger i San Agustin like øst for Playa del Inglés og er et stort, firestjerners hotell med mange fasiliteter – blant annet et flott thalassospa. Det er kun fem minutter i taxi til nattelivet i Playa del Ingés.
NÅR 19. – 26. mars
HVEM R e isefeber
PRIS 8671 kr per person når to deler dobbeltrom. Frokostbuffet er inkludert.
HUSK De beste shoppingmulighetene finner du i «hovedstaden» Las Palmas.

KANARIØYENES SKATTER - GRAN CANARIA

Estland - Storsatsing i Tallinn

Tallinn satser stort på det faktum at byen i år er Europeisk kulturhovedstad. Over tusen ulike arrangementer venter på deg, med blant annet utradisjonelle konserter i det tidligere sovjetiske fengselet Patarei og i det som opprinnelig huset en kraftstasjon. 9. april kommer i tillegg den amerikanske jazzinspirerte a capella-artisten Bobby McFerrin («Don´t Worry, Be Happy») til byen.
NÅR 25. – 30. mars
HVEM Estonian Air og www.booking.com
PRIS 2091 kr for flyreise og fem netter i dobbeltrom på firestjerners St. Olav hotell i gamlebyen, frokostbuffet inkludert.
HUSK Konserten med McFerrin finner sted i Teatri Puhveti www.puhvet.ee.

8 BEGIVENHETER I 2011

Kypros - Solsikker øy

Kypros ligger langt sør og øst i Middelhavet, som betyr at sommeren kommer tidlig til Afrodites øy. Sjansene for bra sommervær er med andre ord gode selv tidlig i mai. Paradise Village er et flott familieanlegg litt i utkanten av Aiya Napa. Du kan med andre ord nyte byens mange restauranttilbud, men også oppleve rolige netter om du vil bo litt vekke fra det pulserende utelivet.
NÅR 6. – 13. mai
HVEM Solia
PRIS 9995 kr for to voksne og to barn (2–12 år i ekstrasenger).
HUSK Hovedstaden Nicosia er best for shopping. Ta med passet på turen, så kan du også besøke den tyrkiske siden av øya.

MIDDELHAVETS SNORKLEPARADIS

Indonesia - Behagelig på Bali

Bali er blant de flotteste øyrikene i Sørøst-Asia, særlig kjent for sine vakre strender, gamelanmusikken og de spesielle dansene. Det store flertallet av beboerne er hinduer, og i øyas mange flotte templer kan du oppleve spennende religiøse festivaler året rundt.
NÅR 19. april – 3. mai
HVEM Wikstrøm Reiser
PRIS 14 990 kr for flyreise tur-retur og opphold i delt dobbeltrom på femstjerners Grand Mirage Resort & Thalasso Spa i Nusa Dua.
HUSK Turen sammenfaller med den norske påsken.

PARADISET BALI

Frankrike - På ski i Chamonix

Midten av mars er den perfekte tiden for skiferie i franske Champonix. Da er det fortsatt mye snø og stor sannsynlighet for mye sol. Chamonix ligger på 1035 meter over havet og har over 110 km med alpinløyper å tilby.
NÅR 12. – 19.mars
HVEM Jomfrureiser
PRIS 10 500 kr for flyreise og åtte dager i delt dobbeltrom på Hotel Alpina med velværeavdeling. Frokost og middag samt transfer inngår.
HUSK Den beste utsikten mot Mont Blanc har du fra skiområdet Brevent/Flegere.

LAST NED GRATIS DESTINASJONSGUIDER

Cruise - Rundtur i «Romerriket»

Til høsten kan du i luksuriøse omgivelser reise på cruise i fotsporene til de gamle romerne. I løpet av de ti dagene om bord i Holland America Lines’ «MS Noordam» vil du oppleve syv byer med tilknytning til det gamle Romerriket. Dubrovnik, Pireus/Athen, Kusdasi/Efesus og Messina er noen av stedene du vil bli bedre kjent med.
NÅR 15. – 25. september
HVEM Cruise.no
PRIS 15 990 kr i delt innvendig lugar inkludert alle måltider samt flyreise tur-retur Oslo-Roma med transfer. Reiseleder følger med.
HUSK Holland America Line er et cruiseselskap som holder høy standard.

ABONNER PÅ REISER & FERIE

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere