RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fristilles av Vålerenga

Sist oppdatert:
Midtstopperne Victor Johansen og Marcus Kveen forlater Vålerenga.

Midtstopper Victor Johansen (17) signerte denne uken for Molde og er forespeilet en plass på juniorlaget til Molde. Johansen debuterte i Tippeligaen for Vålerenga i 2010-sesongen. Johansen og midtstopperkollega Marcus Kveen (17) har begge fått lov å søke nye utfordringer av Vålerenga.

- Vi har tatt en vurdering etter årets sesong og både Marcus og Viktor har igjen ett år av sine lærlingkontrakter med Vålerenga og per i dag blir ikke disse forlenget, sier utviklingssjef Andrea Loberto til vif-fotball.no.

Det var utsiktene for lite spilletid på riktig nivå som har gjort at Vålerenga nå lar ungguttene gå.

- Sånn det er her i Vålerenga nå var begge to et stykke unna fast spill i 2. divisjon. Da er det neste nivået juniorlaget vårt og der har vi et par unge, lovende midtstoppere som vi ønsker å videreutvikle på den arenaen.

- I stedet for å holde Marcus og Victor her, hvor de kunne risikert lite spilletid, synes vi det er bedre at de søker nye utfordringer andre steder. Vi ønsker både Marcus og Victor lykke til i fremtiden, avslutter Loberto.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere