RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Frøken Norge»-deltaker slapp med samfunnsstraff

Foto: Kjetil Mæland (Nettavisen)
Hovedmannen og lokkeduene slapp med samfunnsstraff, mens en 26 år gammel medtiltalt må i fengsel.

19-åringen som var hjernen bak de såkalte sexfellene på Oslo Vest, slipper med samfunnsstraff. Det samme gjør den 19 år gamle «Frøken Norge»-deltakeren og den 21 år gamle kvinnen som ble brukt til å lokke menn i sexfella.

Den eldste av de fire domfelte, en 26 år gammel mann, må derimot sone.

De to mennene og de to kvinnene erkjente straffskyld da straffesaken ble behandlet i Oslo tingrett. De fortalte hvordan de hadde mishandlet åtte menn og presset dem for penger og verdisaker. Overfallene skjedde i leiligheter i Oslo der mennene hadde blitt lokket med lovnader om sex.

Den 19 år gamle hovedmannen er dømt til å gjennomføre samfunnstraff på 373 timer, med en gjennomføringstid på et og et halvt år, melder Dagbladet. Mannen har fått fradrag for 47 dagers varetekt.

Den 26 år gamle mannen er dømt til to og et halvt års fengsel, hvorav et og et halvt år er betinget. Mannen får en prøvetid på to år, og får fradrag for 34 dager i varetekt.

De to kvinnene er dømt til samfunnsstraff på 147 og 180 timer, begge med en gjennomføringstid på ni måneder.

Aktor la ned påstand om to års fengsel, hvorav ett betinget, for begge de tiltalte mennene. For kvinnene la han ned påstand om betinget fengsel på ni måneder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere