RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frøken Norge legges ned

Oslo (NTB): Skjønnhetskonkurransen Frøken Norge blir nå lagt ned, og det er derfor usikkert om Norge kommer til å sende noen kandidater til Miss World-finalen i Kina i august.

Beslutningen er tatt av 57 år gamle Geir Hamnes, som siden 1986 har hatt ansvar for Frøken Norge-konkurransen.

- Sønnen min Daniel skulle egentlig ta over ansvaret for Frøken Norge. Men ettersom ingen TV-kanaler de siste årene har ønsket å sende konkurransen, har interessen fra sponsorer sunket som en stein, sier Hamnes til VG.

Han har de siste fem årene subsidiert konkurransen ved hjelp av andre inntekter fra Hamnes' selskap Best Company. Hamnes erkjenner at mediebildet er fullstendig forandret siden han relanserte Frøken Norge-konseptet for 25 år siden. Konkurransen er nå på mange måter gått ut på dato, mener Hamnes.

På grunn av nedleggelsen er det tvilsomt om Norge kommer til å sende noen kandidater til Miss World-finalen som holdes 18. august i Ordos i Kina.

- Fristen for å melde på nasjonale deltakere er 11. juni. Hvis ingen andre tar over rettighetslisensen til konkurransen, så blir det ikke sendt noen Frøken Norge til Miss World i år, sier Hamnes. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere