RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frode Larsen god på dårlig VIF-dag

Sist oppdatert:
BRUHAGEN STADION (vif.no): Vålerengas rekrutter spilte mandag kveld uavgjort 1-1 mot Averøykameratene på bortebane. VIF-målet ble scoret av Glenn Roberts. Keeper Frode Larsen var Engas bestemann.

- Vi fikk ett poeng på en dag der vi var under pari. Vi forventer mer av laget enn det som ble prestert i dag. På en normal dag hadde vi vunnet denne kampen, men på en dårlig dag er det greit med ett poeng, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

- Det var en typisk 2. divisjonskamp, med dårlig samhandling og lite flyt. Vi klarte oss bra defensivt, men sleit mer med det offensive. Vi brant noen feite sjanser, og er lang fra fornøyd. Averøykameratene er et lag vi skal slå greit om vi presterer som vi vet vi kan.

Larsen god mellom stengene
G19-landslagspiller Frode Larsen debuterte mellom VIF-stengene med solid spill i Junior Elite-turneringa på Hamar tidligere i sommer. Mot Averøykameratene fortsatte han storspillet.

- Frode Larsen var trygg bakerst og leverte en veldig god kamp i mål. I tillegg synes jeg Steinar Strømnes og Jørgen Horn var solide på stopperplassen.

Vålerenga havnet under etter halvspilt førsteomgang da Dan Lodve Kronborg fikk drømmetreff fra 20 meter. Like etter pause skapte Glenn Roberts balanse i målprotokollen.

- Høyreback Morten Lie kom rundt på kanten, slo et innlegg som Glenn Roberts stusset over keeperen. Et fint mål, forteller Holter.

- Vi spilte diamant på midtbanen og før kampen var et av fokuspunktene at backene skulle komme rundt på kanten. Derfor var det ekstra moro at målet kom på den måten.

Store sjanser
Mot slutten av kampen hadde både Glenn Roberts og Mohammed Fellah sjansen til å avgjøre kampen, men ballen ville ikke i nettet.

- Vi hadde de største sjansene i kampen, men hjemmelaget kom til en del skudd og scoret også et kjempemål fra langt hold. Vi hadde sjansen til å skape en liten luke ned til lagene under streken. Det var synd vi ikke klarte det.

Etter en god avslutning på vårsesongen med seks poeng på de siste to kampene, var kampen mot Averøykameratene et steg tilbake prestasjonsmessig.

- Innsatsen var bra, men vi gjør mange dårlige og dumme valg. Vi var i perioder alt for opptatt av dommer og motspillere og hadde feil fokus fokus til tider. Gutta prøvde, men fikk det ikke helt til, avslutter Holter.

14. serierunde, 2. divisjon avdeling 2
Averøykameratene – Vålerenga 2 1-1 (1-0)
Bruhagen stadion

Mål: 1-0 Dan Lodve Kronborg (23), 1-1 Glenn Roberts (49)

Gule kort Vålerenga: Glenn Roberts, Harmeet Singh, Jørgen Horn

Vålerengas lag: Frode Larsen – Morten Lie, Jørgen Horn, Steinar Strømnes, Amin Nouri – Harmeet Singh, Fredrik Carlsen (Adnan Haidar fra 45), Thomas Holm, Mohammed Fellah (Formose Pape Mendy fra 93) – Dennis Obeng, Glenn Roberts

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere