Gå til sidens hovedinnhold

Frogner ønsker Omsorg +

Bydelen vil ha Omsorg +. Nå skal søknaden sendes.

SLEMDALSVEIEN: Seniorrådet og Bydelsutvalget er klare i sine ønsker. Det er full enstemmighet om å gjøre Gustav Jensens Minne til Omsorg+. Bydelen skal sende søknad, og Rådhuset har vært på befaring.

Må ivareta stiftelsen

Gustav Jensens Minne er en stiftelse og stedet huser allerede omsorgsboliger, men logistikk som personellbaser må på plass.

Jeg har stor tro på at Gustav Jensens minne kan bli et godt Omsorg+ tilbud til de eldre i bydelen, sier velferdsbyråd, Sylvi Listhaug, og legger til at den store forskjellen vil bli døgnbemanning og flere aktiviteter. Byrådet venter nå på søknaden fra Bydel Frogner. Fordi Gustav Jensens Minne er en stiftelse må finansielle forhold avklares.

Det vil bety noe økt husleie, sier velferdsbyråden. Hun forteller videre at saken kanskje må behandles i bystyret, siden det er en stiftelse som eier bygningen.

Stor interesse

Byrådet for velferd og sosiale tjenester utreder flere lokasjoner i byen. Flere bydelsutvalg har kontaktet byrådet for å få bistand i alternativer til Omsorg+.

Vi vil ha Omsorg+ prosjekter i gang så fort som mulig, sier Listhaug.

Hun synes det er bra at Frogner har tatt initiativet til omgjøring av Gustav Jensens Minne, med Seniorrådets leder, Hans Høeg Henrichsen i spissen.

Jeg vil prioritere dette og synes Gustav Jensens Minne er veldig bra for et slikt tiltak, avslutter Listhaug.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping