*Nettavisen* Nyheter.

Frokost-sjokk på båten

Olav Heyerdahl sjokkerer kompisene. Se bildene.

30.06.06 12:10

At Olav er en mann med mange kvaliteter, visste gutta fra før. Men at han var i stand til å lage den frokosten han vartet opp med her om dagen, var totalt overraskende.

- I dag våknet jeg til lukta av noe annerledes. Olav har vakta fra 5 til 8 og pleier å sette fram brød, ost og varmt vann. Osten er vekk, så nå nyter vi brød og vann. Men i dag hadde han diska opp med risgrøt.

I dagsrapportenkan du følge ferden over Stillehavet, dag for dag. Vi legger ut posisjon, rapport om vær og vind, og lydrapporter, bilder og video fra flåten!

- At han er i stand til å lage grøt var ikke overraskende, men siden risposen ble tømt for ei uke siden var dette ekstra stas. Han hadde sin egen ris i kassen sin. Takk Olav! Vi trenger små gleder her ute, skriver Torgeir Higraff i sin blogg.

Det er ikke til å unngå at de merker at reisen går mot sin slutt. Og gutta sammenligner situasjonen med juleforberedelsene hjemme!

- De siste dagene har det for alvor gått opp for oss reisa nærmer seg siste vers. Da er det at livet ombord får karakter av adventstid hos Steintullat og Virvelstrøm. Som under en juleforberedelse går vi løs på alt vi har utsatt.

- Roberto har fått blod på tann. Han lager en harpun. Arbeidet startet da han her en kveld så kjeften på haien på kloss hold. Spent på Robertos møte med haiene i lagunene - lover WWF-Norge å holde øye med ham, skriver Torgeir videre.

Her finner du hele bloggen.

Flere bilder under!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.