RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontier fem dager fra mislighold(Ny)

Sist oppdatert:
Riggselskapet er nå fem bankdager fra å havne i mislighold overfor bankforbindelsen Fortis, men samtalene med bankene er fortsatt igang
Nytt: Kommentarer fra selskapet

Det går frem av en oppdatering fra selskapets refinansieringsforhandlinger.

Frontier opplyser at de fortsatt ikke har en ny avtale med nederlandske Fortis om selskapets kredittfasilitet. Fasiliteten har heller ikke blitt forlenget, og forfaller i dag.

- Situasjonen er mer alvorlig enn før. Fortis ønsker ikke å gi utsettelse på en og to uker, og har nå satt foten ned for å presse partene til å finne en løsning, sier finansdirektør Ståle Christensen i Frontier Drilling til iMarkedet.

Christensen understreker at partene fortsatt er i forhandlinger, foruten Fortis og selskapet selv, er det aksjonærene og DnB/Nordlandsbanken som sitter rundt bordet.

Ifølge Frontier så betyr det at selskapet har fem bankdager til å innfri lånet.

- Det er fem dager fra utløpet av den amerikanske bankdagen, og gjør vi ikke opp betyr det at vi er i mislighold, sier Christensen, og presiserer at det skal mer til før de eventuelt skulle havne i skifteretten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere