RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline en god opsjon på toppene i tankmarkedet

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier (ABGSC) mener Frontlines nye dividendepolitikk formaliserer tankrederiet som et attraktivt avkastningscase, og opprettholder Kjøp på aksjen
Frontline sa i forbindelse med fremleggelsen av første kvartalstallene torsdag at de heretter vil utbetale et minimumsutbytte på 25 cent pr. kvartal, og vurdere ekstrautbytter ved ekstraordinære overskudd, eller kjøpe aksjer.

Meglerhuset ABGSC mener dette formaliserer deres case på Frontline som en avkastningsaksje med et suverent forhold mellom risiko/avkastning. ABGSC forventer at aksjonærene i Frontline kan regne med en basis direkte avkasting på 8-9 prosent, og samtidig har gleden av full eksponering mot ratetoppene i tankmarkedet.

- Frontline er et Kjøp fordi det tilbyr investorene en opsjon på å ta del i den likvide delen av de bratte toppene som finer sted i tankmarkedet 70 prosent av tiden, skriver ABGSC

Oppsummering:
Anbefaling: Kjøp Kursmål: 105 kroner
Meglerhus: ABG Sundal Collier
Dato: 9. mai 2003

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere