RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline har trygget tredje kvartal

Sist oppdatert:
Frontline har allerede sikret godt over halve flåtekapasiteten på nivåer som ligger omkring 10.000 dollar pr. dag over breakeven. Det viste oppdatert tall selskapet fremla i dag
Frontlines finansdirektør Tom E. Jebsen opplyser til iMarkedet at to tredje del av Frontlines VLCC-kapasitet for tredje kvartal nå er sluttet. Raten ligger i snitt på 30.000 dollar pr dag på timecharterbasis. Frontlines VLCC'er trenger i snitt 20.600 dollar pr. dag på kontantbasis.

Når det gjelder suezmax-delen av flåten, er drøyt halvparten av skipene sikret på en snittrate som tilsvarer 23.000 dollar dagen på timecharterbasis. Denne delen av flåten trenger omkring 13.500 dollar for å gå breakeven.

Frontlines VLCC'er tjente i snitt 46.000 dollar pr. dag i andre kvartal, inkludert skip på kontrakter. Den delen av VLCC'ene som gikk i spotmarkedet tjente 49.800 dollar pr. dag. Dermed tjente Frontline omtrent det samme som Tankers-konkurrent Overseas Holding Group i spotmarkedet.

Suezmax-tankskipene hadde en snittinntjening på 39.600 dollar i andre kvartal, og suezmax-kombinasjonsskipene 35.200 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere