RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline-konkurrent sikrer seg volumer

Sist oppdatert:
Det amerikanske tankrederiet General Maritime har inngått en volumkontrakt med Russlands største olejselskap Lukoil for frakt av olje fra Svartehavet og det indre Middelhav
General Maritime skriver i en melding at kontrakten gir rederiet prioritet på et antall oljelaster i tre havner i Svartehavet og det indre Middelhav. Prioriteten gjelder tussiske Novorossisk, georgiske Suspa og tyrkiske Ceyhan.

- Kontrakten med Lukoil demonstrer General Maritimes fortsatte suksess i å ekspandere nærværet i en av de viktigste vekstregionen, Svartehavet. Med integrasjonen av 19 skip sluttført, vil vi se etter muligheter for å utvikle ytterligere kundeforhold i Svartehavsregionen i tillegg til å diversifisere inn i andre områder globale ekspansjonsområder for oljeproduksjon, sier konsernsjef Peter Georgiopoulos i GenMar i en kommentar.

General Maritime kjøpte tidligere i år 19 suezmax'er fra Metrostar, og er ved siden av Frontline en av de største aktørene i det segmentet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere