RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline-melding allerede priset inn

Sist oppdatert:
Meglerhuset Nordea Markets mener at Frontlines melding om salg av fire suezmax-skip og utdeling av et ekstraordinært utbytte på 1 dollar i stor grad er inndiskontert i kursen
Det går frem av en morgenkommentar fra meglerhuset.

Frontline bekreftet i går at de har solgt fire suezmax-tankskip for delt med to på henholdsvis partneren OMI og to til tyske komandittstrukturer, såkalte KG'er. Detaljene er som meddelt av iMarkedet for halvannen uke siden.

I forbindelse med salget vil Frontline utdele en dollar pr. aksje i spesialutbytte. I tillegg vil selskapet stoppe tilbakkjøpsavtalen med Nova Scotia Bank og kansellere de 3 millioner aksjene kjøpt under programmet med en gevinst på 14,5 millioner dollar.

- Vi ser disse faktorene som å være mer eller mindre diskontert i aksjekursen, men tror det nye Independent Tankers-avtalen og muligheten for en økning i OPECs produksjon kan gi mer oppside.

Meglerhuset mener aksjen fortsatt er et kjøp, men har kursmålet under evaluering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere