RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline nærmere en løsning for Tankers-skipene

Sist oppdatert:
Frontline har 11 supertankere som de eier sammen med tidligere partnere i VLCC-poolen Tankers International. Forhandlingene skal nå begynne å nærme seg en løsning på eierskapsfordelingen i skipene
Det opplyser finansdirektør TOm E. Jebsen i Frontline til iMarkedet torsdag.

Forhandlingene begynte i fjor sommer, men Frontline og de tideligere partnerne i Tankers-poolen har hele tiden understreket at samtalene ikke har noen hast. Frontline valgte overraskende å melde seg ut av poolen i fjor etter samarbeidsproblemer og strategiske uenigheter.

- Det er ikke helt klart hvilken løsning vi ender opp med, men det er sannsynlig at vi overtar noen skip 100 prosent, mens vi eier 50 prosent av noen av de andre skipene som går i poolen, sier Jebsen til iMarkedet.

Han understreker at fordelingen ikke er klar, men at de ikke har noe spesielt ønske om å ikke ha eierandeler i skip som seiler i Tankers-poolen. De deleide skipene eies med andeler på 50 og 33,3 prosent mens resten eies av Tankers-partnerne OSG og Euronav.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere