RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline og OMI får poolkonkurranse

Sist oppdatert:
Svenske Stena "stjeler" nå Sonangols suezmax'er fra Frontline og OMIs suezmax-samarbeid Alliance Chartering, til en ny suezmax-pool
Ifølge TradeWinds vil Angolas statsoljeselskap Sonangol dermed avslutte sitt kommersielle samarbeid med Frontline, hvor sistnevnte har hatt ansvaret for den kommersielle driften av skipene gjennom Alliance Chartering.

Den nye poolen som Stena fronter vil bestå av ni skip ved oppstart, hvorav Nordic American Tanker Shipping legger inn et, Stena tre og Sonangol de resterende skipene inkludert to nybygg.

Frontline overtok ansvaret for Sonangols suezmax-tankskip i forbindelse med oppkjøpet av svenske ICB Shipping. Frontline-sjef Oscar Spieler vil overfor TradeWinds ikke kommentere Sonangols overgang til Stena-poolen.

Det er ikke overraskende med Nordic Americans deltagelse i poolen, Stena har i en årrekke hatt et meget nært samarbeid med NAT-sjef Herbjørn Hansson i forbindelse med bøyelasterrederiet Ugland Nordic Shipping som har blitt kjøpt av Teekay.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere