RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline-partner guider opp

Sist oppdatert:
Frontlines partner i suezmax-tankmarkedet, amerikanske OMI har i morges sendt ut et positivt resultatvarsel for fjerde kvartal og helåret 2004
OMI som sammen med Frontline markedsfører sine skip gjennom Alliance Chartering, melder at de nå ser et resultat på minst 237,2 millioner dollar, eller 2,72 dollar pr. aksje i 2004. For fjerde kvartal ser OMI et overskudd på 100 millioner dollar, eller 1,10 dollar pr. aksje.

Det er over snitt blant analytikerne som ifølge Reuters Research lå på 2,62 dollar pr. aksje for året og 98 cent for fjerde kvartal før varslet.

OMI kommer også med en oppdatering på utviklingen hittil i fjerde kvartal. De har nå sluttet omkring 80 prosent av sin suezmax-kapasitet for kvartalet og det på en snittrate på 84.500 dollar dagen på timecharterbasis.

Rederiet ser et snitt på 97.000 dollar dagen for de resterende 20 prosent av skipsdagene i kvartalet som ikke er sluttet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere