RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline-partner venter et godt 2003

Sist oppdatert:
Tankrederiet og Frontlines suezmaxpartner OMI har fått et resultat for fjerde kvartal som var bedre enn ventet, og rederiet er optimistiske i forhold til 2003
OMI fikk et resultat 10,6 millioner dollar, eller pr. aksje på 15 cent i fjerde kvartal, mens det var ventet 12 cent pr. aksje. Omsetning i kvartalet på timecharterbasis var 49,2 millioner dollar.

Rederiets suezmax'er hadde en snittinntjening på 24.878 dollar i spotmarkedet gjennom kvartalet, opplyses det i kvartalsrapporten.

Når det gjelder inneværende år så sier konsernsjef Craig H. Stevenson at mangelen på olje i lagrene i USA og i andre områder gjør at de er optimistiske i forhold til at 2003 blir et godt år.

Han nevner at det som kan hindre dette fra å bli et godt år er det store antallet skip som skal leveres. Disse sammen med en omfattende svakhet i verdens økonomien kan ha en alvorlig negativ effekt på ratene.

OMI eier åtte suezmax'er, hvorav seks seiler i spotmarkedet under befraktningssamarbeidet Alliance Chartering sammen med Frontlines skip i dette segmentet.

OMI eier i tillegg en ULCC, fire panamax råoljetankere og 25 handysize og handymax tankskip. OMI har også seks mindre tankskip under bygging. Totalt er flåten på knappe 3 millioner dødvekttonn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere