RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline solgte seg ned i Genmar

Sist oppdatert:
Frontline har igjen valgt å selge seg ned igjen i Peter Georgiopoulos tankrederi General Maritime. Det er ikke mer enn en uke siden Frontline flagget 7,9 prosent og ønske om fusjon
Ifølge en ny registrering av eierandel i General Maritime har Frontline i løpet av de siste dagene senket sin eierandel i tankkonkurrenten fra 7,9 til 5,3 prosent.

Frontline har dermed ifølge TradeWinds solgt unna 900.000 av sine Genmar-aksjer, og sitter nå igjen med 2 millioner aksjer.

Skipsreder John Fredriksens tankrederi kom for en uke siden med sin andre klare invitt til en sammenslåing av Frontline og Gemar på tre måneder.

Invitten har imidlertid ikke blitt plukket opp av Genmar og konsernsjef Peter G. Frontline har ikke vært villige ti å kommentere det videre arbeidet for en slik sammenslåing utover at de ser store synergier fra en slik transaksjon.

Peter G. sa på Genmars kvartalspresentasjon i forrige uke at han var smigret av Frontlines kjøp, men ventet på et tilbud.

Det var 3. desember i fjor at Frontline flagget n eierandel på rett over 5 prosent, men solgte seg rask noe ned igjen etter et utspill fra Genmar-ledelsen som ikke kunne sees som annet enn en klar avvisning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere