RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline-VLCC solgt?

Sist oppdatert:
Det har de siste dagene versert meldinger om at John Fredriksen har solgt et VLCC-nybygg, men nå meldes at også Frontline kan ha solgt sitt nyeste skip til greske interesser
Ifølge TradeWinds meldes det nå i skipsmeglerkretser at både greske Chandris og Lykiardopolou kan ha kjøpt VLCC'er. I tillegg til at Chandris skal ha plukket opp John Fredriksen privateide VLCC-nybygg, så ryktes det at Lykiardopolou har kjøpte Frontlines 308.000 dødvekttonn store Front Hawk.

Skipet ble overtatt av Frontline da de kjøpte opp Mosvold Shipping. Skipene skal ha blitt solgt på priser mellom 75 og 75,5 millioner dollar.

Det har vært en mengde rykter rundt Fredriksen-skipet som i forrige uke rapprotert å skulle ha blitt solgt til både Chandris og Lykiardopolou. Så sent som i går formiddag ble det meldt av TradeWinds at Lykiardopolou skulle ha vært vinneren i kampen om nybygget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere