Gå til sidens hovedinnhold

FrP fornøyd

FrP er fornøyd med budsjettforliket i Oslo. De er fornøyd med å innfri valgløftene om satsing på idrett, en mer fremtidsrettet skole og en bedre eldreomsorg.

Gratis PC

De som starter sin videregående utdanning i Oslo i 2008 vil få en gratis bærbar pc. Dette koster Oslo kommune 17 millioner, men gruppeleder for FrP Henning Holstad mener dette er god bruk av penger.

- Nå kan vi kjøre mer over på data og gjøre undervisningen langt bedre. Utdanning er investering i fremtiden, sier Henning Holstad.

Breddeidretten ble styrket

FrP har tidligere tatt initiativ til et kunstgressbaneprosjekt som har gitt 36 kunstgressbaner i Oslo.

Nå kommer det en ny runde med kunstgressbaner.

I første omgang er det Manglerud, Rommensletta, Huseby, Ola Narr som får kunstgress, det er satt av 20 millioner kr.

- FrP er veldig godt fornøyd med at vi får kunstgressbaner, men vi får også mer til idrettslagene og ikke minst penger til å rehabilitere det vi allerede har, sier nestleder i FrPs bystyregruppe Jøran Kallmyr.

Ullernanleggene blir rustet opp med 15 mill kr og får kunstgress om sommeren og kunstis om vinteren.

Styrker bydelsøkonomien

Bydelene har hatt en historisk vekst på over 450 mill siden 2006, dette er penger som blant annet skal gå til eldreomsorg og barnevern.

Nå får de to bydelene som har slitt med underskudd en gjeldssanering som gjør at de kan fortsette å gi innbyggerne et godt tilbud.

- Nå har bydelene fått nok til at de nok en gang kan øke sin aktivitet. Det betyr bedre eldreomsorg og bedre barnevern, sier Henning Holstad (FrP)

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler