*Nettavisen* Nyheter.

Frp jakter velgere med rock og pølser

Oslo (NTB): Partileder Siv Jensen fnyser av kritikken mot Frps forslag til skjerpede innvandringsregler. Lørdag holdt hun valgappell i Oslo sentrum til toner av rock 'n' roll fra 50-årene.

Med tilbud om kaffe, gratis burgere og epler med Frp-logo samlet Jensen noen hundre mennesker, en blanding av Frps egne fotsoldater, uforstående turister, «vanlige» velgere og andre som bare nøt det fine Oslo-været.

Jensen mener alle andre partier driver tåkelegging når de sier seg moralsk opprørt over Frps internrapport om såkalt bærekraftig asyl- og innvandringspolitikk.

At denne rapporten, som er lekket til mediene, synes å øke avstanden til mulige regjeringspartnere som Venstre og KrF, uroer henne ikke det minste. Mange av de nye kravene til familiegjenforing, norskopplæring og sosiale ytelser er en kraftig innskjerping og introduserer noe helt nytt i Norge.

- Fortsetter det som i dag, vil dette koste landet 40-50 milliarder kroner i året. Alle skjønner at det ikke kan fortsette. Frp tar utfordringen, der de andre feiger ut. Vi vil i regjering for å få en ny politisk kurs, ikke bare bytte ut ansikter. Hvis ikke Frp får gjennomslag for sine saker, får noen andre ta jobben, hamret Jensen.

Under strengt oppsyn av Henrik Wergeland på sokkel i Studenterlunden konstaterte Jensen at det bare var 16 dager igjen til valget og at det er umåtelig viktig å både stemme ut de rødgrønne og styrke Frp i forhold til de andre partiene på borgerlig side. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.