*Nettavisen* Nyheter.

Frp krever bedre arbeidsvilkår i helsesektoren

Oslo (NTB-Line Håland Aaltvedt): Fremskrittspartiet reagerer på de siste ukers oppslag om dårlige arbeidsforhold ved landets sykehus. Partiet ber nå om det utarbeides en strategi for å øke grunnbemanningen i helsesektoren.

09.04.12 20:39

Det har de siste ukene vært flere medieoppslag om arbeidsforholdene i helsesektoren, spesielt ved Oslo universitetssykehus (OUS). Frp mener det er et problem at helsesektoren framstår som en lite attraktiv arbeidsplass. Partiet ønsker å få iverksatt flere tiltak for å «få bukt med et stadig mer brutaliserende arbeidsliv i helsesektoren».

- Alt tyder på at dagens regjering har mistet grepet om helsepolitikken. Dette er noe regjeringen må ta ansvar for. Det mest frustrerende er at det er forholdsvis enkle grep som skal til for å gjøre de ansatte i stand til å få utført jobben sin på en tilfredsstillende måte, sier Robert Eriksson, leder for arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget, i en pressemelding.

- Det er positivt at Frp nå ser ut til å være opptatt av de ansatte, mens de tidligere har vært mest opptatt av å flytte ressurser fra det offentlige til det private, sier Kåss. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.