*Nettavisen* Nyheter.

Frp-leder angrep Eskil Pedersen på Facebook - ble permittert

Foto: (Rolf Formo, Telemarksavisa)

Lokallagsleder i Frp permittert etter å ha angrepet AUF-leder Eskil Pedersen på Facebook.

22.12.11 19:49

Leder av Bamble Frp, Knut Røe-Berntsen, er permittert fra sine verv i partiet etter Facebook-angrep på AUF-leder Eskil Pedersen.

- Har beklaget
- Han har beklaget innlegget, og vi har gitt ham permisjon fra vervene i Bamble Frp, sier ordfører Jon Pieter Flølo (Frp) til ta.no.

På Facebook skriver Knut Røe-Berntsen; «Lurer på hvorfor Eskild Pedersen stakk av med denne (bilde av Utøye-ferja MS Torbjørn red. anm.) uten å prøve å redde noen? Var det modig gjort? Som tidligere Marine / antiterror soldat, vet jeg hva jeg ville gjort, men så har ikke alle den erfaringen» er budskapet fra Knut Røe-Berntsen, som også er nyvalgt vararepresentant til Bamble kommunestyre.

Om ikke det er nok, så har Fremskrittspartiets faste medlem av samme kommunestyre, Isak Wissestad, hengt seg på innlegget som en som liker det!

Klikk på bildet for å forstørre.

- Dette er grovt
Gruppeleder for Arbeiderpartiet i kommunestyret, Linda Holien, reagerer meget sterkt på Røe-Berntsens angrep.

- Det er fryktelig trist at en leder av at politisk parti på denne måten synliggjøre denne typen holdninger. Jeg merker meg også at han i sitt innlegg fremhever sin egen fortreffelighet. Dette går bare ikke an for en partileder.

- Derfor kommer jeg på neste møte i kommunestyre til å komme med en interpellasjon til ordføreren om dette, sier Linda Holien.

- Det er bare trist
Ordfører Jon Pieter Flølo (Frp) er en sindig mann som nå tydeligvis har fått et problem å hanskes med som han ikke liker. Slike løse kanoner i partiet som Røe-Berntsen og Wissestad, har han lite til overs for.

- Jeg beklager innlegget og kan si at også Røe-Berntsen har beklaget innlegget som helt og holdent står for hans regning.

- I den anledning har han av helsemessige årsaker bedt seg fritatt for sine verv i partiet inntil videre. Det har styret i Bamble Frp akseptert og gitt ham permisjon, sier Flølo.

Les flere saker i Telemarksavisa her

Beklager på Facebook

Knut Røe-Berntsen beklaget saken i et nytt innlegg på Facebook tirsdag:

«Jeg var ikke der og har ikke rett til å dømme dem som var redde og fikk panikk. Det er menneskelig! Jeg ble litt revet med av andres innlegg og den gamle soldaten våknet i meg. Beklager om noen av de berørte følte seg krenket», skriver han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.