Et møte i styret i Grimstad Frp tirsdag i uka som gikk endte i håndgemeng og skader på inventaret i kommunestyresalen, melder Grimstad Adressetidende.

En kommunestyrerepresentant, Stig Morterud, har meldt seg ut av partiet etter hendelsen. Han bekrefter dette overfor avisa.

- Diskusjonen som utartet skal ha handlet om samarbeidsproblemer og nasjonalkonservatisme, og møtet måtte avbrytes, skriver avisa.

- Det toppet seg da jeg ble kalt nasjonalsosialist. Hvis det er lov å si det, er det lov å si alt, tenker jeg, uttaler Morterud til avisa.

Ordfører Beate Skretting (H) bekrefter overfor Grimstad Adressetidende at det ble ødelagt inventar i kommunestyresalen under et politisk møte. Det som ble ødelaglt skal ha vært noe på et bilde og et skap. Hun sier hun ikke synes det er greit, men er glad for at forholdet ble meldt inn.

Varaordfører Lene Langmyr (Frp) sier til avisa at hun ikke var til stede på møtet, men at det er «totalt uakseptabelt» med denne type reaksjon i politikken. Hun sier hun ikke kjenner seg igjen i påstandene om samarbeidsproblemer.

- Vi har likevel hatt politiske diskusjoner, og det er stor takhøyde i partiet, sier hun.