RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp-politiker drapstruet på grunn av Israel-støtte

DRAPSTRUET: Utenrikspolitisk talsmann Kristian Norheim (Frp) og familien har fått hatmeldinger og drapstrusler på grunn av politikerens engasjement for Israel.
DRAPSTRUET: Utenrikspolitisk talsmann Kristian Norheim (Frp) og familien har fått hatmeldinger og drapstrusler på grunn av politikerens engasjement for Israel. Foto: Fremskrittspartiet/Flickr
Sist oppdatert:
Utenrikspolitisk talsmann Kristian Norheim (Frp) og familien har fått hatmeldinger og drapstrusler på grunn av politikerens engasjement for Israel.

Oslo (NTB): Nordheim sier til Varden at han og familien har fått konkrete trusler, og at han har videresendt disse til Politiets sikkerhetstjeneste (PST).

- Det er trusler om at noen skal komme og ta meg, og at jeg skal utsettes for det samme som sivilbefolkningen i Gaza gjennomgår, sier han til avisa.

Politikeren forteller at han selv har tatt kontakt med en person som truet ham og familien, og at de kom fram til at truslene ikke var reelle.

PST ønsker ikke å kommentere hva de eventuelt vil gjøre med truslene.

Les også:  Her er tegningen Frp-toppen får så ørene flagrer for

Nordheim har vist stort engasjement i debatten rundt konflikten mellom Israel og Hamas. Søndag holdt han appell utenfor Stortinget i Oslo da 500 demonstranter fra organisasjonen Med Israel for fred (MIFF) samlet seg. (©NTB)

Med Israel for fred (MIFF) holdt markering utenfor Stortinget søndag ettermiddag.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere