RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp-politiker profilerer seg med Muhammed-tegning

Oslo (NTB): Frp-politiker Ulf Erik Knudsen bruker den omstridte karikaturtegningen av Muhammed med bombe i turbanen som sitt profilbilde på Facebook.

- Det er gjort i sympati med en som er truet av krefter som vil begrense ytringsfriheten. Jeg mener at norsk presse i større grad burde trykket disse tegningene, sier Knudsen til VG Nett.

Den profilerte politikeren sier han ikke har fått noen negative reaksjoner eller trusler så langt, og at han ikke frykter for sikkerheten.

Knutsen sier han tidligere er blitt truet med vold og drap på grunn av sine meninger om Israel.

- Vi må passe på ytringsfriheten. Den er truet av enkelte deler av fundamentalistisk islam, som er motstandere av våre vestlige verdier, sier politikeren fra Drammen som nå er inne i sin fjerde periode på Stortinget.

Informasjonsrådgiver Martin Bernsen i Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det ikke er noen oppgave for politiet å mene noe om en politikers publisering av karikaturen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere