RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Siv Jensen gratulerte Terje Søviknesda han ble valgt inn i sentralstyret under FrP sitt landsmøte på Gardermoen i fjor.
Siv Jensen gratulerte Terje Søviknesda han ble valgt inn i sentralstyret under FrP sitt landsmøte på Gardermoen i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Frp stiller ikke med valgliste i 105 kommuner

Sist oppdatert:
Frp stiller til valg i 33 færre kommuner til høstens valg.

Os-ordfører Terje Søviknes (Frp) mener støyen mellom samarbeidspartiene ødelegger for Frp og gjør at partiet sliter på målingene.

– Den støyen har vært vår største utfordring. Hverken statsbudsjettet eller forhandlingene i etterkant var bra for oss. Diskusjonene om asylbarna og konfliktene med KrF har også bidratt til å skape støy som gjør det tyngre å kommunisere de gode sakene og seirene våre, sier Søviknes til Aftenposten.

Frp fikk et gjennomsnitt på meningsmålingene på 10-tallet for første gang i mars, og denne tendensen bekreftes i Vårt Lands måling der partiet står fjellstøtt på labre 10 prosent.

Nå viser tall at Frp vil stille valgliste i 33 færre kommuner under årets lokalvalg enn ved forrige valg. Det betyr at 105 kommuner mangler valglister for partiet.

Søviknes mener dette ikke er dramatisk.

– Det er stort sett små kommuner der vi enten ikke fikk inn noen i 2011 eller bare har vært representert med én eller to i denne perioden, sier han til avisen. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere