*Nettavisen* Nyheter.

Frp venter svar fra Sandberg

Oslo (NTB): Fremskrittspartiets sentralstyre vil trolig mandag få vite om Per Sandberg fortsetter som nestleder eller ikke.

03.02.14 12:53

- Det blir en runde der, ja, skriver Sandberg i en tekstmelding til NTB.

Sentralstyret i Fremskrittspartiet møttes på partikontoret i Oslo klokken 12, men Sandberg ville selv ikke gi ytterligere kommentarer til pressen som var møtt fram. Det er ventet at det vil bli gitt en redegjørelse når møtet er over, trolig et sted mellom klokka 15 og 16 i ettermiddag.

Per Sandberg varslet i fjor høst at han aktet å tre tilbake som Fremskrittspartiets første nestleder. Den 53 år gamle partiveteranen fra Skogn i Nord-Trøndelag ville heller ikke være statsråd eller parlamentarisk leder og begrunnet dette med slitasje, manglende motivasjon og behov for mer tid med familien.

Fremskrittspartiet var like ved å nedsette en valgkomité for å finne partiets nye nestleder da Sandberg under den årlige journalistkonferansen på Hell i helgen åpnet for å fortsette likevel.

- Selv om jeg ikke ble statsråd, må jeg kanskje tenke meg om når det gjelder nestleder. Det blir jo veldig kjedelig for dere da, om jeg skulle slutte. Så jeg skal tenke litt på det der, sa Sandberg ifølge Adresseavisen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag