RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Først på iPad

Reiser & ferie i sitt rette element.
Reiser & ferie i sitt rette element. Foto: Bjørn Moholdt (Reiser & ferie)
Sist oppdatert:
Som det første reisemagasinet i Norge er nå Reiser & ferie tilgjengelig på iPad.

Norges største reisemagasin, Reiser & ferie, ble som første norske reisemagasin publisert komplett i digitalversjon i går. Søk på «Reiser & ferie» og bestill bladet gjennom bladkiosken Zinio.
Reiser & ferie har det siste året hatt en stabil vekst og vi har stor tro på at Reiser & ferie også i 2011 vil vokse videre. Med vår nysatsing på elektroniske leserbrett vil vi få nok en plattform å boltre oss på.
- Vi ønsker å være tilstede på de arenaene som åpner seg i markedet og reisemagasiner som Reiser & ferie egner seg bedre enn de fleste andre på denne plattformen. Vi vil etterhvert få til mer interaktivitet der bilder, filmer og så videre blir flettet inn. Dette er funksjoner vi ennå ikke har på plass, men som vil åpne seg for oss etterhvert. Dette er bare den spede begynnelsen og de første skrittene mot en digital bladvirkelighet, sier redaktør i Reiser & ferie, Bjørn Moholdt.

ABONNER PÅ REISER & FERIE

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere