RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første brønn for Saga

Sist oppdatert:
Det unoterte oljeselskapet har startet opp produksjonen ved Øst-Shaltinsky-feltet.
Oljeselskapet Saga Oil melder at datterselskapet Promgeotek satt i gang produksjonsoppstart på Øst-Shaltinsky feltet. Det var i den nest siste dagen i 2006 at den første brønnen ble satt i initiell produksjon. Det er samtidig planlagt en oppstart av brønn nummer to i løpet av uke to i 2007.

De endelige produksjonsratene for brønnene forventes å være tilgjengelige innen tre måneders test produksjon med opprensking og gradvis øking av de initielle produksjonsrater for å fastsette produksjonskapasiteten til reservoarene.

- Produksjonsstarten er en viktig milepæl for SAGA Oil ASA som vi er veldig glade for å kunne annonsere bare dager etter at vi ble tildelt produksjons lisens. Oppstarten bringer selskapet videre inn i den industrielle utvikling fase, og vi vil nå fortsette med utviklingen av Rodnikovsky lisensen i henhold til plan, skriver konsernsjef Malvin Høydal i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere