RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første Leo-kunde til Kitchen

Sist oppdatert:
Kun to dager etter at Leo Burnett ble avviklet finner første kunde veien til Kitchen. – Dette kom ikke overraskende på oss, sier Kjetil Myhre i BMW Norge AS.

Etter kun ett år måtte BMW Norge nok en gang ut å finne nytt reklamebyrå. Bilimportøren gikk fra lille Gaid til Leo Burnett for ett år siden for å gjennomføre en produktoffensiv BMW var inne i.

- Vi hadde jobbet med Gaid i flere år og tok en strategisk beslutning. Vi hadde behov for en bredere ekspertise enn det Gaid kunne tilby oss, sier Kjetil Myhre i BMW Norge AS til Propaganda.

Men det varte altså bare ett år, før de måtte ut å finne nytt byrå. I forbindelse med at Leo Burnett avvikles som reklamebyrå i Norge, har BMW Norge AS besluttet å jobbe videre med Kitchen Reklamebyrå som nå er Leo Burnett sitt hovedbyrå i Norge.

- Vi har vært i dialog med Kitchen en stund nå så dette kom ikke plutselig på oss, sier Dahl og legger til at de håper å få med seg deler av teamet de har jobbet med i Leo Burnett.

- Dermed blir det en kontinuitet i arbeidet, sier han videre.

Det er klart at Kitchen blir hovedbyrå for BMW og ansvarlig for massekommunikasjonen til bilfabrikanten, men de er fortsatt i en prosess for etablere alle detaljer omkring samarbeidet for fremtiden.

- Dette medfører at innkjøringsfasen av samarbeidet går så effektivt som mulig. I tillegg har begge parter allerede etablerte relasjoner, slik at kjennskap og forståelse for hverandres forretningsområder allerede er etablert, avslutter han.

BMW er den første kunden som tar den endelige beslutningen om å gå over til Kitchen etter at Leo Burnett ble avviklet tidligere denne uken og Leo Burnett Worldwide bekreftet at de vil satse videre på deleide Kitchen.

Flere andre kunder er i prosessen med å finne ut hva de skal gjøre. Blant disse er Telenor, som er i ferd med å velge nytt reklamebyrå i disse dager. Norsk Rikstoto og Plan Norge er andre annonsører som har vært hos Leo Burnett, men som ennå ikke har avgjort hvor de legger sin reklamekonto.

En annen kunde er McDonalds. De bruker Leo Burnett på verdensbasis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere