RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første sølvfisk til BBDO

Sist oppdatert:
Med sin reklamefilm ”Sinnataggen” for NetCom har BBDO og regissør Harald Zwart kapret sin første sølvfisk for året. Se vinnerfilmen her.

BBDO har ikke vært i nærheten av fisker fra TV 2 på en stund. De gikk gjennom hele fjoråret, uten å klatre til topps i kanalens månedlige reklamefilmkåring.

Nå har de derimot fått uttelling. Da sommerens jurymøte var over, var det nemlig BBDO som klatret helt til topps. Det gjorde de med sin film "Sinnataggen" for NetCom, som, ifølge Per Nipdal, juryformannen som til daglig jobber i nettopp BBDO, har hevdet seg i toppen i flere av de foregående månedskåringene.

Filmen viser en liten drittunge som gjør familiens liv ulevelig med sitt plutselige raseri, mens slagordet er "Ingen liker å bli forskjellsbehandlet". Filmen er for øvrig regissert av Norges Harald Zwart.

Nipedal sier i en uttalelse at juryen så langt i år har kunnet glede seg over mange nye og gode reklamefilmer og er derfor nå spent på høstens slipp av nye filmer.

- Det viser seg at konkurransen blir hardere for hver måned som man nærmer seg desember, uttaler han.

Byrå: BBDO

Tekstforfatter: Dagmar Kollstrøm

AD: Trond Vestengen

Konsulent: Nils Bruun

Planner: Kristin Pettersen.

Produksjon: Motion Blur

Regissør: Harald Zwart

Produsent: Espen Horn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere