RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første titt på «F1 2010»

Sist oppdatert:
«Dirt 3» er ikke det eneste Codemasters driver med om dagen.

Codemaster annonserte nylig racingspillet «Dirt 3», og nå følger utvikleren opp med en utviklerdagbok og de første bildene fra det offisielle Formula One-spillet «F1 2010».

- Vi har implementert det mest omfattende værsystemet noensinne sett i et racingspill. Og vi har gjort en veldig god jobb med å få «F1 2010» til å se ekstremt realistisk ut, er et par av påstandene som dukker opp i utviklerdagboken.

Du kan se hele videoen i bunnen av artikkelen. Her får du også se flere av spillets kjerneinnhold, som pit stops og hvordan kjøretøyene oppfører seg. Codemaster har også fått med seg racerkjøreren Anthony Davidson på laget. Angivelig for å sikre et minimum av realisme i spillet.

«F1 2010» er det offisielle spillet til FIA Formula One-mesterskapet, og inneholder alle offisielle lag, kjører og baner. Spillerne vil bli utfordret til å slå de fire F1-kjørerne Jenson Button, Michael Schumacher, Fernando Alonso og Lewis Hamilton i utfordringer fra «Quick-Fire» til fulle Grand Prix-mesterskap.

«F1 2010» slippes til PC, PS3 og Xbox 360 i september 2010.

Se den første utviklerdagboken fra «F1 2010»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere